maanantai 13. heinäkuuta 2009

Lääkärissä.- parantumaton sairaus?


Nyt on sitten käyty lääkärissä. Oli aika hiljainen reissu. Lääkäri löi faktat pöytään eli  • maksassa useita etä pesäkkeitä (ei voida leikata)

  • sädetystä ei voida antaa maksan alueelle

  • Sytot aloitetaan heti kun haava on parantunut- 3 viikon välein ja 2viikkoa kotona lääkitys, viikon taukoja taas syto hoitoihin ja tätä rataa mennään tämä vuosi. (ei voida aloittaa, koska olisi minulle hengenvaarallinen tila)

  • ennustetta ei antanut, koska ei pystynyt, kaikki riippuu siitä kuinka hoidot purevat pesäkkeisiin.(pesäkkeet eivät tee enää etäpesäkkeitä)

  • jos purevat, niin ehkä voidaan tulevaisuudessa leikata ja näin saada jatkoaikaa

  • kirurgilla kävin heti lääkärin jälkeen,joka poisti kuivuneen mädän pois haavan ympäriltä ja sanoi, että alunperin haavaa oli lähdetty hoitamaan väärin.Antoi paremmat hoito-ojheet

  • syöpä lääkäri valitteli sitä, että olen niin nuori ja että on harmi siksi nuo maksan pesäkkeet.

Mietin taas kuinka kauan minulla on jäljellä aikaa. Olen järkyttynyt tiedosta - en osaa vielä ajatella mitään muuta.

Lapset ottivat raskaasti tiedon, varsinkin pojat. Samoin äitini ja exäni.Toivomme siis parasta, että haava paranee ja hoidot voidaan aloittaa mahdollisimman pian.post signature

5 kommenttia:

AAMU kirjoitti...

Hiljaiseksi ja surulliseksi kuvauksesi saa mielen. Toisaalta siihen sisältyy toimintaohjelma, jossa on mukana toivo. Puristan kättäsi Marja, ja toivon sydämestäni parasta.

Marja kirjoitti...

Niinpä hiljaiseksi veti minutkin. Mieleen tuli, että seetänäenkö 50-vuotispäivääni ollenkaan (täytän elokuussa 46v.)Kaikki on nyt Herran kädessä,joka ainoa hetkija päivä.

Leen@ kirjoitti...

Voi sinua, voi meitä syöpää sairastavia. Krooninen syöpä on minullakin. Kevään alkushokin jälkeen olen nyt kesän mittaan saanut huomata että elämä jatkuu sittenkin eikä Taivaan Isä anna hiuskarvankaan pudota päästämme Hänen tietämättään. Sinä - kuin minäkin - elämme salattua Jumalan suunnitelmaa nyt. Jatkoaikaa ollaan saatu, iloitaan siitä.

Olet Marja-Liisa niin kovin läheisen tuntuinen, samoin isosta vatsan leikkauksesta toipuminen oli minulla kun sulattelin tuota syöpäuutista ja uutista sen etäpesäkkeistä. Voimia, selviät tästä eteenpäin kyllä! Pura tänne blogiin tuskaasi, minua se ainakin on auttanut.

Marja kirjoitti...

Kiitos Leena ja Aamu. Olette aarteita erämaassa.

Nurkkalintu kirjoitti...

Hei, sisar Jeesuksessa Kristuksessa!
Vasta nyt ehdin ajan ja ajatuksen kanssa lukemaan blogejasi. Kiireet ja kesävieraat ovat vieneet aikani ja energiani.

Tämä postauksesi sisältää sellaisia uutisia, että kyyneleet tulivat silmiini. En osaa sanoa mitään hienoa ja viisasta.
Kuitenkin, Marja, me molemmat tiedämme, että se, mikä ihmisille tuntuu mahdottomalle, on Kaikkivaltiaalle Jumalallemme täysin mahdollista. Hän pystyy tekemään sen, mihin lääkärit eivät pysty.
Me rukoilemme Jumalalta sinulle kaikkea hoitoa, mitä nyt tarvitset.

Me rukoilemme myös, että Hänen hyvä tahtonsa tapahtuu meidän jokaisen elämässä.

Rukoilemme sinulle ja läheisillesi voimia, uskoa ja toivoa Jeesuksessa Kristuksessa.
Jääkäämme kaikki Taivaan Isän syliin saamaan lohtua ja rauhaa.
((halirutistus))