perjantai 31. heinäkuuta 2009

Eka satsi ohi.


Huomen päivää jokaiselle säädylle!


Eilen olin sitten eka tiputuksissa.Olo muuton ihan ok, mutta kädet ja jalat ovat kylmän arat ja välillä neulottuneen tuntuiset(kuuluu asiaan). Esim. jos otan jääkaapista voirasian, jossa on voiveitsi päällä, niin se voi veitsi on JÄÄTÄVÄN kylmä eli hanskat kädessä jääkaapille. Kylmää vettä ei kärsi juoda, eikä varsinkaan ottaa tabletteja sen kanssa koska se tuntuu kuin tabletit juuttuisi kurkkuun vaikkei ne juutukkaan. Pahoinvointia ei ole ollut ainakaan vielä onneksi. Tosin otan pahoinvointi lääkkeen n. ½-1 tuntia ennen varsinaisen lääke satsin ottamista.


Tästä sitä nyt lähdetään sitten vain eteenpäin. Lääkitys on kova 3 sytostaatti lääkettä aamuin illoin a'500mg per tabletti.

Eilen tultuani nukuin enkä konetta edes jaksanut avata.

Tänä aamuna oli pieni masennus hetki, että tätäkö tämä nyt sitten on (seuraa kelloa milloin otat lääkkeet, milloin mittaat verenpaineen, milloin pystyt mitäkin tekemään)

Saatan palata saitille illemmalla, jos jaksan ja tulee jotain purettavaa mieleen. Kuulemisiin. Kokkola vaikenee hetkeksi.


post signature

5 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

No nyt on alku ohitettu ja eka kerta tiputusta koettu. Minullakin on lääkkeen sivuvaikutukset suurimmillaan. Nyt kestetään, vaikka jos vain omaa oloa tunnustelee niin huteralta tuntuu. Mutta meillä on Auttaja.

Marja kirjoitti...

Minkälaiset sivuvaikutukset sinulla on? Ja kauanko olet lääkkeitä ym. hoitoja saanut?

Leen@ kirjoitti...

Minä saan vain yhtä lääkettä, tablettimuotoista, jonka saan siis ottaa kotona eikä tiputusreissuja tarvitse tehdä. Lääkkeeni on Sutent (sunitinibi), joka ei ole sytostaatti vaan kuuluu uusiin syöpälääkkeisiin. Sinulla se tsumabi-päätteinen tietääkseni kuuluu tähän samaan ryhmään. Estää verisuonten kasvua kasvaimessa ja solunjakautumista. Sivuvaikutuksia on blogissanikin: verenpaineen nousua, käsien ja jalkojen kipeät ihomuutokset, suussa haavaumia ja makumuutoksia, pahoinvointia, väsymystä. Hoito aloitettiin huhtikuun lopussa. Kolmas jakso menossa, onneksi pian alkaa tauko. Jos siis lääkärillä on hyvää kerrottavaa.

Nurkkalintu kirjoitti...

Kiitos, kun tulit blogiin viestittämään kuulumisiasi!
Rukouksin olen sinua muistanut ja muistan.
Haliterveiset ja siunauksen toivotukset!

Leen@ kirjoitti...

Vieläkö väsyttää? Voimia ja iloa uuteen päivään!