tiistai 28. heinäkuuta 2009

HAAVA ON KIIIINNIIII!!!!!


No niin nyt on tikit pois ja HAAVA ON KIINNI!!!! Jippiiii!!!! Hoidot voidaan aloittaa torstaina.


Kävin syös sosiaalihoitajalla tekemässä toimeentulohakemuksen, mutta pannahinen kun unohdin tunnusluvut kotia ja en pystynytkään tulostamaan tiliotteita. Toisaalta tuli mieleen, jos menis torstai aamuna uudestaan ja yrittäis muistaa ottaa ne mukaan ja jos en muista, niin olkoon koko homma sitten. On sitä ennenkin pärjätty.


Menen kohta laittamaan pyykit kuivumaan ja sitten unten maille. Huomenna tuleekin 2 tuttua käymään tosin eri aikaan. Toinen tulee varaamaan pennun itsellensä ja toinen muuten vain. Vaikka molempien kanssa menee aikaa jutustelussa varsinkin tämän pennun hakijan kanssa koska hän on teholla sairaanhoitaja.


Tämä sairaanhoitaja minulle suomensikin leikkaus epikriisin - oli ollu kuulemma suolet steriilin liinan päällä pöydällä tutkittavana - aikasta tarkka ja vaativa leikkaus on ollut näköjään.


post signature

3 kommenttia:

AAMU kirjoitti...

Hienoa! Tulee mieleen sanonta, että kiinni on ja (toivottavasti) pysyy.

Nurkkalintu kirjoitti...

Hyvä, haava! :)

Leen@ kirjoitti...

Meillä on rukouksia kuuleva Taivaallinen Isä!

Eikö ole jännä ajatus, että sisuskalumme, ovat olleet siinä asiantuntijan silmien alla tutkittavana, vatsa auki. Enpä huomannut kirurgilta kauheasti kysellä: myöhemmin heräsi paljonkin kyseltävää, oliko sisäelinrasvaa jne.

Nyt sitten torstain odotusta hyvillä mielin.