tiistai 21. heinäkuuta 2009

Väsymys.


Hirvittävä väsymys. Nukuin kyllä päikkärit tai siis menin peittoihin kun oli kylmä ja unihan siinä tuli, mutta väsymys ei poistunut. Tyttö herätti 17.00 ja kävimme kaupassa. Nyt sitten istun tässä kirjoittelemasaa.


Syöpäpolillekkin soitin perjantaista kun on nuo tikit vielä. Nähtäväksi jää aloittavatko sytot silloin, koska periaatteessa haavan pitäisi olla täysin parantunut. Harmittaa jos taas lykkääntyy sen takia. Odotusta, odotusta. Lääkäri sitten päättää aloitetaanko heti vai vasta haavan täysin parannuttua.


Toivon, että perjantaina haava on siisti ja hyvin parantuneen näköinen ettei se tulisi esteeksi. Tässä minä nyt jankutan tätä, mutta olen huolissani hoitojen lykkääntymisestä.


Toivon nyt tässä hetkessä ainoastaan, että ilta olisi niin pitkällä, ettäpääsee nukkumaan ja oltaisiin lähempänä perjantaita.post signature

4 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Odottavan aika on pitkä... Toivottavasti haavasi paranee hyvin. Ne sytostaatit ovat kuitenkin voimakkaita aineita, joten jos ei niitä aloiteta niin se ei ole sinulle vielä hyväksi. Tiedän tunteen kun haluaisi heti repiä kaiken syövän poispois. Tämä on pitkä taistelu.

Tuo väsymys on myös niin tuttua. Ei mene millään nukkumisella pois. Jaksuja!

Marja kirjoitti...

Kiitos jälleen Leena kannustuksesta! Aika on todella pitkä ja "sen" haluaisi äkkiä pois tai ainakin hoidot alkuun!
Taistelu on pitkä ja mieleen tulee auttaako se????? Kuolenko tähän/mikäon ennuste? Elänkö vuoden vai viisi vai 10 vai kuinka kauan? Inhoittava epätietoisuus.

Mia N kirjoitti...

Hei,
Sinullahan on täällä nappi poikineen.
Napin liittäminen Bloggeriin menee linkin kautta, Vuodatuksessa riittää Copy/Paste.

Leen@ kirjoitti...

Huomiseen matkalla on tämän päivän kautta kuljettava. Ole siunattu.