sunnuntai 23. elokuuta 2009

Helpottaa.


On 3.päivä sytoista ja nyt helpottaa. Ystävä yllätti käynnillään ja sekin piristi minua. Tosin olin jo aamusta jo toisenlaisella tuulella kuin edellisinä päivinä elikkä pitännee paikkansa, että ensimmäiset 3 päivää ovat pahimpia tiputuksen jälkeen, siteen alkaa helpottamaan pikkuhiljaa.


Mutta varsinainen kysymys kasvi asiantuntijoille onkin nyt: mikä kukka? Ostin pienen taimenen Minimanista ja sen kuva on yllä. Voisitteko ystävällisesti valistaa minua myös sen hoidosta.5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä se aurinko aina alkaa paistamaan risukasaankin vaikka välillä on hankalampaa.nyt on urheilut urheiltu ja arki alkaa.oli ihan mukava katsoa urheilua.siunausta sinne. soitellaan.

Marja kirjoitti...

Näinpä thedään. 2-3 päivääsiinä menee aina toipumiseen pahimmasta myrkky satsista. Näin se homma näköjään kulkee.Ja voihan niitä alapaineita tulla välissäkin - toisista syistä vain.

mammeli kirjoitti...

Ihanaa, että voit jo paremmin <3

Leen@ kirjoitti...

Hei taas, pääsin linjoille!

Olisikohan lahjakukkasi joku fiikuksista, kumipuu? katsopa googlen hakusanalla niin saat roppakaupalla kuvia ja hoito-ohjeitakin. Puutarha.net:n palsta on ehtymätön kasvien tietopankki, hoitovinkkeineen.

Karakali kirjoitti...

Mä kans veikkaisin varjoviikunaa, mutta kannattaa kysäistä vielä Puutarha.netistä, sieltä saa kyllä varmemman tunnistuksen.