tiistai 11. elokuuta 2009

Kaikenlaista.



Hyvää tätä päivää! Tulipa nyt sitten käytyä optikolla ja diabetes-hoitajalla. Näkö oli tupla näkö eli näen kahtena jos molemmilla silmillä katselen ja likinäköinen tyyppi olen myös. Uudet lasit on nyt tilauksessa ja kestää 3-4 viikkoon ennenkuin ne tulee, koska niihin tulee jokin prismantaitto etten näkisi tuplana. Sokeri lääke saa olla tauolla, mutta jos arvot alkaa jatkuvasti olemaan 10 tai yli niin sitten vasta aloitetaan lääkitys uudestaan. Ja onneksi tuo Xelodakin menee torstain jälkeen tauolle viikoksi, niin eipä sitäkään tarvitse muistella.



Mieliala on kutakuinkin hyvä, mutta muisti pätkii - en löydä puhelinta mistään!!!!!!!! Olin ottavinani sen mukaan kun lähdin, mutta jo lähtiessäni huomasin ettei sitä ole mukana ja ajattelin, että olkoon kylläpä soittelevat uudestaan jos on asiaa.



Tyttö lähti pikkuserkulle kyläilemään ja saan olla nyt yksin. Kotiapukin soitti aamulla ja sovittiin, että tulee perjantai aamuna ja sitten katotaan miten edetään.



Huomenna alkaakin sitten koulu vaikkei voikkaan kuin huomenna olla siellä kun on se polven leikkaus torstaina - huh,huh aamulla 7:ksi mennään ja koko päivähän siellä menee - saa nähdä kuinka jaksan olla niin kauan. Toivottavasti tyttö pääsee samana päivänä pois (päiväkirurgia) viimeksi joutui olla yötä kun piti antaa niin kova kipulääkitys, ettei olisi pärjännyt kotona - toivotaan parasta ja onneksi se leikkaus on heti aamusta....jaa sekin pitäisi tarkistaa vielä (viimeksi meni iltapäivään ennenkuin pääsi leikkuriin.

Nyt tuli mieleen, että eihän se puhelin vain pudonnut sylistä tuossa pihalla autoon mennessä ja hirvittävä ajatus käväisi mielessä - ajoinko sen päältä!!!!!!!!!!!! Lähden tarkistamaan.

Voikaa ystävät hyvin, olette mielessäni.





post signature

Ei kommentteja: