tiistai 4. elokuuta 2009

Rumbaa meikäläisittäin.


2 kattia on nyt saanut kodin. Ja hoitaja täti sanoi, että syö Xelodaa, mutta jos haava pahenee niin soita. Että sellaista. Eiköhän tämä tästä.Potuttaa vaan kun taas alkaa tuo haavan hoito rumba.


Äsken tuli RV- lehti. Etusivulla on otsikko "Kristityn elämäntyyli esimerkkinä muille". Mahtaakohan meikäläisen elämäntyyli edes vähänkään muistuttavan kristityn elämäntyyliä - sitä paranee miettiä,niin minun kuin varmaan monen muunkin. Toivottavasti ei oikein pahasti olla hakoteillä tässä asiassa. parantamisen varaa taitaa ainakin meikäläisellä olla - se tunnustettakoon.


Siivotakin pitäisi tänään taas pitäisi,jotta kehtoo olla omassa kotonaan - saa nähdä kuinka käy.


post signature

2 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Voi harmi sitä haavaa: jokainen pienikin harmi saa niin toisenlaiset mittasuhteet kun vastassa on tuntematon vihollinen.

"Lepo Herrassa on teidän väkevyytenne" Kaikki on jo puolestasi tehty, aidointa ja parasta kristityn elämään on se, että jätät kaikki huolesi Taivaan isän huomaan. Hänen omasi olet ja Hänessä on leposi.

Kaikki me, jotka blogiasi luemme, näemme edessämme syvällisen kristityn. Siihen vain kuuluu ne omat riittämättömyyden tunteet, jotka syöpä vielä kaksinkertaistaa.

Marja kirjoitti...

Kiitos Leena taas lohduttavista sanoistasi! Sinäkin olet aarre Herran saviastiassa.