torstai 6. elokuuta 2009

Masa
Tänään on ollut taas ihan tasainen päivä. Aamulla käytin tytärtä labra kokeissa tulevaa polvileikkausta varten ja itse kävin syöpäpolilla näyttämässä sitä haavaa. Ei se suuri ole eikä tulehtunut. Lääkkeitä saan syödä normaalisti ja seuraavalla syto kerralla sitten katsotaan haavan tila sen mukaan mietitään tiputetaanko vai ei. Yritän sitä nyt sitten tässä hoitaa ja varjella ettei pahenisi - ei olisi isosta kiinni, että se menisi kiinni itsestään.

Toimeentulohakemuksenkin sain sitten vietyä kun on noita sairaala ja lääke kuluja ollut. Saa nähdä miten käy - toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Tuossa tyttö hätyyttää minua ihmisten ilmoille (ruksalle). Olisi kuulemma hyvä kun kävisit ihmisten ilmoilla. Saa nyt nähdä sitten.

Ensi tiistaina meillä ei ole todennäköisesti kuin 2 vanhempaa kissaa, etttä sikälikin alkaa rauhoittumaan tilanne piakkoin.

post signature

3 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Kiitos rukouksista puolestani!
Iloitsen siitä, että pääset noin hyvin liikkumaan, vaikka haavakaan ei ole parantunut kunnolla. Minulla kesti todella pitkään ennenkuin yksin uskalsin ja jaksoin lähteä liikenteeseen autolla. Enkä vieläkään aja kuin pieniä matkoja tässä "omalla kylällä". Tyttösi on ihan oikeassa, ihmisten ilmoile vaan aina kun jaksaa!

Minun molemmat polveni on tähystetty ja kierukkaa korjattu. Mitä tyttäresi polvelle tehdään?

Marja kirjoitti...

Oikeaan polven etuosaan otetaan jännettä polvitaipeesta. Eli polven etuosa on sökö.Tämä on jo toinen leikkaus samaan polveen.
En minäkään uskalla autolla ajaa kuin pikku matkoja ja kauan meni, että tohdin tehdä senkään juuri tuon haavan vuoksi.
Siunausta sinulle Leena, Herra kanssasi.

Nurkkalintu kirjoitti...

En ole ehtinyt lukea blogeja ja tänä myöhäisiltana on riittänyt luettavaa.

Hyvä, että päivän kuulumiset ovat tasaiset.
Rukoilen kaikkien asioittenne puolesta. Uskossa luotamme Taivaan Isään ja hänen hyvään tahtoonsa.

Kissa-uutiset ovat hienot :)