tiistai 22. joulukuuta 2009

Tapahtukoon Sinun tahtosi.


Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää. 5.Moos.31:8.

Ymmärrämme, että taivaallinen Isämme näkee asiat eri tavalla kuin me - hän näkee kokonaiskuvan. Hän haluaa saavuttaa enemmän kuin vain toimivan talouden tai hyvän turvallisuuden. Hän ei vain halua viedä meitä turvaan - hän haluaa pelastaa sieluja taivaaseen iankaikkiselta kadotukselta. Hän haluaa, että hänen morsiamensa vaeltaa ARVOVALLASSA ja VOIMASSA! Hän haluaa saavuttaa meitä varten täydellisen voiton. En sanonut "lohdutuksen tai mukavuuden", sanoin "voiton"! Tämä voitto on jotain ihan muuta kuin mihin olemme tottuneet. En puhu mistään maanpäällisestä voitosta, vaan jostain äärettömän suuresta asiasta!!!!!

kotisivuille.fi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,ihana sana!!!
Haluan toivottaa sinulle siunattua ja rauhallista joulua♥

Kirsti kirjoitti...

Niin Taivaallinen Isämme näkee kokonaiskuvan,Hänellä on varattuna meitä varten enemmän,Hän tahtoo morsiamensa vaeltavan Hänen voimassaan.Täydellinen voitto on suurempaa,kuin maanpäällinen voitto tai lohdutus tai mikään.
Valtavan tärkeä kirjoitus,Marja-Liisa,toivon,että tämä herättäisi kyselemään Herralta,mitä Hän tahtoisi kohdallamme.Kuitenkin Taivaan Isä tahtoisi mahdollisimman monen pelastuvan.
Hyvää Joulua!