maanantai 4. tammikuuta 2010

Juuria kasvatellaan.

Edelleen juuria kasvatellaan.
Keskiviikkona 29. lokakuuta 2008 aloitin tämän blogin pitämisen. Sen jälkeen on tullut Elämää syöpäläisenä blogi ja Veriarvot blogi.

Enpä silloin kuin aloitin tiennyt syövästä mitään, enkä siitäkään, että muuttaisimme Kokkolaan asumaan.
Paljon on vakavaa tullut sen jälkeen. Raskaita hetkiä kuin myös iloisia. Toivottavasti  iloiset hetket lisääntyvät.

Tänään on ollutkin sellainen laiskuus/väsymys päivä. Ajoittain niitä tulee. Innostusta olisi ja halua, mutta ei voimia ja jaksamista. Josko huominen olisi parempi, saisi edes jotain hyödyllistä tehtyä niin mielikin saattaisi kohentua kun huomaa jaksavansa edes jotain.

2010 merkillisen  näköinen numero yhdistelmä, vastahan oli 2000 ja silloin oltiin vielä onnellisesti naimisissakin, oli työ, terveet lapset, itsekin oli terve, kaikki oli suht hyvin.......oi niitä aikoja.....nuorempikin oli "vasta 36:nen".
Vaan entäpä nyt.....työkyvyttömyys eläkkeellä, lapset kohta kaikki aikuisia, itse sairaana....niin hyväksyttävä se on....tässä ollaan eikä muuta voida kuin katsella eteenpäin luottavaisin mielin.

kotisivuille.fi

5 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Minäkin muistelin sitä vuosituhannen vaihdetta ja totesin koko elämäntilanteen muuttuneen. Tottakai monet asiat ovat luonnollisiakin, mutta sairaus ja työkyvyttömyys ovat antaneet niin oman mausteensa ihan kaikkeen. Saammekohan nähdä vuoden 2020?

Marja-Liisa kirjoitti...

Leen@a, minä uskon, että meidän molempien sairauksilla on jokin isompi merkitys - ei meitä oteta vielä pois,meidän kasvu on vielä kesken ja kasvun kautta Jumala luo meissä ja meidän kauttamme uutta.

Kirsti kirjoitti...

Jumala luo kasvun kautta meissä ja meidän kauttamme uutta.Kun luin tämän blogistasi,sanoin." Amen!
Kymmenessä vuodessa on tapahtunut paljon asioita kohdallasi,olet käynyt läpi syviä kokemuksia,joita Jumala käyttää sinun ja toisten parhaaksi ja luo koko ajan uutta. Tai sinun ja joidenkin toisten iankaikkiseksi parhaaksi.
Sinä olet urheasti kestänyt kärsimystäMarja-Liisa. Jumala rakastaa sinua niin paljon,että on sallinut ne sinulle. Minä itseni kohdalla ajattelen niin,
että Jumala tiesi ettei muut perheestämme kestäisi tätä tuskaa.
Jumalan siunaamaa vuotta 2010!

Nopeasti nämä vuodet vierivät

Marja-Liisa kirjoitti...

Aamen, teille kaikille komenteistanne, ne olivat rohkaisevia ja toivottavasti minunkin kommenttini oli rohkaiseva, ainakin oli tarkoitus.

AAMU kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta ja terveyttä sinulle, Marja.