torstai 4. helmikuuta 2010

Läheistemme puolesta.

Pyydämme pelastusta nimetylle henkilölle, jonka nimen mainitsemme aina sanan "Henkilö" kohdalla.


Kiitos rakas Taivaallinen Isämme, että sinä olet lähettänyt rakkaan poikasi Jeesuksen maailmaan pelastajaksi ja Vapahtajaksi meitä syntisiä ihmisiä varten. Kiitos, että hänen nimessään meillä on pelastus ja hänen veressään meillä on syntien anteeksiantamus ja sovitus. Kiitos, että sinä olet lähettänyt pelastuksen sanoman meille siinä Kristuksen kirkkauden evankeliumissa, jota meille on julistettu. Kiitos, että olet ollut meitä kohtaan pitkämielinen ja kärsivällinen, antanut meille vielä armon aikaa tehdä parannus ja kääntyä pahalta tieltämme. Kiitos, että meillä on Jumala:

joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. 1.Tim.2:4.

Niinpä minä luottavaisin mielin käännyn sinun puoleesi ja Jeesuksen nimessä pyydän että sinä pelastaisit "Henkilön". Minä pyydän, että sinä, Herra, tekisit työtä "Henkilön" elämässä ja kutsuisit häntä Jumalan Valtakuntaan ja Jeesuksen Kristuksen tuntemiseen. Älä anna hänen kulkeutua ohi etsikkoaikansa, vaan herätä hänet synnin unesta ja valaise hänet Kristuksen kirkkauden evankeliumilla. Vedä, Isä, hänet Jeesuksen tykö, ja uudestisynnytä elävään uskoon. Vapauta hänet kaikesta synnin ja Perkeleen vallasta palvelemaan elävää Jumalaa Hengen uudessa tilassa. Lähetä elävä ja voimallinen sanasi hänen tykönsä niin, että

se iskee syvään ja viiltää halki sielun ja hengen, nivelet ja luiden ytimet, se paljastaa sisimmät aikeemme ja ajatuksemme. Hepr.4:12b.

Anna sanasi vaikuttaa hänessä heräämistä synnin unesta, parannusta ja kääntymystä Jumalan puoleen, uuden suunnan ottamista elämässä. Auta, että "Henkilö" avaa korvansa ja sydämensä Jumalan puheelle ja kääntyy pois kaikista epäjumalista ja vääristä arvoista. Auta, että hän kääntyy pois katoavista arvoista ja etsii niiden sijasta ikuisia ja kestäviä arvoja, etsii vastauksia elämän peruskysymyksiin. Ja sinä, joka olet sanonut, että:

Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan. Matt.7:7-8

vaikuta "Henkilön" elämässä tahtomista ja tekemistä, että hän alkaa etsiä sinua ja kysyä sinun voimaasi. Anna sinä "Henkilön" löytää pelastus Jeesuksessa Kristuksessa, syntien anteeksiantamus Jeesuksen veressä - uusi elämä Kristuksessa. Johdata hänet ulos synnin vankilasta vapauteen niin, että hän voi alkaa palvella elävää Jumalaa hengen uudessa tilassa. Anna sanasi valaista hänen pimeytensä niin, että hän voi alkaa vaeltaa valkeudessa ja kirjoita sanasi hänen sydämeensä, että hän voi sitä noudattaa. Lahjoita hänelle Kristuksen elävä ja voideltu sana ja auta, että se uskossa sulautuu häneen ja hän saa kaikin tavoin kasvaa sinuun Kristus, joka olet seurakunnan Pää, Jumalan antamaa kasvua.

Vapauta "Henkilö" kaikesta epäuskon otteesta niin, että hän hylkää kaiken valheen ja kiinnittää sydämensä totuuteen, juurtuu Jumalan sanan pohjalta Kristukseen, voi asettaa jalkansa Kristus-kalliolle ja saada sydämeensä pelastusvarmuuden. Täytä hänen suunsa riemulla ja hänen sydämensä pelastuksen ilolla. Johdata hänet seurakuntasi yhteyteen, auta, että hän saa olla osallinen Jeesuksen veren puhdistavasta voimasta, kasteesta, seurakuntayhteydestä, ehtoollisen siunauksesta ja Pyhästä Hengestä. Voitele hänet Pyhän Hengen voitelulla, täytä hänet rakkauden, raittiuden ja voiman hengellä, ilolla ja Pyhällä Hengellä.

Kiitos, Isä, kaikesta hyvyydestäsi, jota osoitat "Henkilöä" kohtaan. Kiitos, että sinä olet se Jumala, joka vanhurskautat jumalattoman. Kiitos, että koska olet minutkin pelastanut, tällaisen pilkkaajan ja väkivallan tekijän, sinä voit pelastaa kenet tahansa, myös "Henkilön". Kiitos, että sinun armosi on ylen runsas ja sinä olet pitkämielinen ja kärsivällinen. Älä siis käännä selkääsi "Henkilölle", vaan käännä häneen kasvojesi valkeus. Ojenna kätesi hänen puoleensa ja vedä hänet ylös "syvistä vesistä", synnin syövereistä, ja nosta ylös maailman keskeltä, ja aseta hänen jalkansa kalliolle, Kristus- kalliolle. Anna hänen elämäänsä uusi suunta ja tarkoitus. Älä hylkää häntä omien himojensa valtaan, vaan katkaise synnin kahleet ja vapauta elämään uutta elämää Kristuksessa. Tee hänestä uusi luomus ja johdata Kristuksen kuuliaisuuteen, palvelemaan elävää Jumalaa hengen uudessa tilassa.

Kiitos, Herra, että olet minusta tehnyt sovituksen virkaa hoitavan papin ja voin tässä hetkessä Hengessä asettua "Henkilön" eteen ja sanoa hänelle Jeesuksen nimessä: "Henkilö", tule Jeesuksen tykö, anna sovittaa itsesi Jumalan kanssa. Hänen sylinsä on auki sinua varten, hän haluaa lahjoittaa sinulle elämän ja autuuden. Älä siis viivyttele, vaan anna pelastaa itsesi tästä nurjasta ja jumalattomasta sukupolvesta. Hän kutsuu sinua, "Henkilö", käänny siis ja avaa korvasi kuuntelemaan Hyvän Paimenen ääntä, avaa sydämesi Hänelle, hän odottaa, että voisi armahtaa sinua ja lahjoittaa sinulle kaikki taivaalliset aarteensa, ikuiset lahjansa. Tule Hänen tykönsä, tule Jeesuksen tykö! Tule hänen verellänsä vihmottavaksi, tule pelastuksen yhteyteen Jumalasi kanssa!" - Kuljeta, Pyhä Henki, nämä sanani "Henkilön" sydämen korviin.

Kiitos, rakas Taivaan Isä, kiitos Jeesus, kiitos Pyhä Henki kaikesta, mitä teet "Henkilön" elämässä! Halleluja! Ylistys, kiitos ja kunnia Kristukselle Jeesukselle, sinulle rakas Vapahtaja, joka pelastat meidät, joka pelastat "Henkilönkin" ja annat meille elämän ja autuuden luonasi kirkkaudessa! Aamenkotisivuille.fi

1 kommentti:

Maarit kirjoitti...

Hei Marja-Liisa! Kiitos kommentistasi, näinhän se menee, että rukoilemme toistemme puolesta ja tuo minun ja tyttäreni orastavan suhteen rakentaminen voi olla hyvin, hyvin vaikeaa. Siinä kyllä tarvitaa paljon tausta-rukousta tueksi. Hän on nyt 20v. nuori nainen ja se tekee asiasta erityisen vaikean, että me olemme niin erilaisissa lähtökuopissa, minä se äiti joka joutui luopumaan lapsestaan ja hän se lapsi joka koki tulleensa hylätyksi. En nyt ole jaksanut paneutua oikein mihinkään muuhun juuri nyt. Kiitos, että rukoilet puolestamme.