perjantai 10. heinäkuuta 2009

"finnairin äkkilähtö"


On se tuo suoliston alue sellainen paikka, että se laittaa paksusuoli leikatun suhteellisen äkkiä wc: tä kohti. Paitsi, että tänään ei kerta kaikkiaan kerennyt, ei vaikka olisi tehnyt mitä.

Tosin saattaa olla, että tuo antibiootti,joka on aika voimakas vaikuttaa asioiden kulkuun. Onneksi se loppuu lauantaina ja toivottavasti nuo "finnairin äkkilähdöt" loppuu.(vaikka tämä äkkilähtö olikin ilmainen, eikä tuottanut siistiä tulosta)

Sen verran sotkuista puuhaa etten oikein monesti soisi sitä itselleni.


Muutoin päivä on taas ollut ihan sopiva ilman kipuja, mikä on ihan mukavaa, onhan leikkauksesta menossa jo 5:des viikko.

Maanantaina lääkäri ja sitten aletaan tosi toimiin. Miten hoidot sujuvat siitä sitten myöhemmin.

Vaan tämä päivä oli tällainen ja kohta otetaan taas antibiootti jasitten nukkumaan.

Hyvää yötä, Jeesus myötä.


3 kommenttia:

AAMU kirjoitti...

Antibioteetit aiheuttavat usein tuommoisia vaivoja, sillä ne ikävä kyllä tuhoavat myös suoliston tervettä mikrobikantaa. Tilanne varmaan paranee kuurin loputtua, ja on eduksi ottaa maitohappobakteeri-kapseleita oloa tasoittamaan ja mikobiston palautumista helpottamaan. Aurinkoista viikonloppua sinulle.

Leen@ kirjoitti...

Hei ystävä! Luin jo eilen kirjoituksiasi lähenevästä lääkärikäynnistä ja olet ollut mielessä - rukouksissakin - jo monta kertaa tänään. Syöpäpotilaalla nuo tarkemmat kuvaukset ovat niin tärkeitä ja antavat hoidolle suunnan. Itselläni on samanlainen jännittävä viikonloppua kuunvaihteessa. Tyyntä mieltä pitää silloin vaalia, toivon että Taivaan isä antaa sinulle nyt hellää hoitoaan!

Vinkki vaivaasi: Imodium, tv:ssäkin mainostettu ripulilääke, toimii minulla ainakin tosi hyvin. Samoin se, että välttelee raakoja vihanneksia ja paistettuja ruokia. Nuo maitohappobakteerit ovat hyväksi myös.

Marja kirjoitti...

Kiitos kommenteista, eiköhän tämä ala helpottamaan, kun juuri äsken otin viimeisen antibiootin.