sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Jaahas jäin yksin.


Jaahas jäin yksin. Tyttö lähti Kälviälle - aikovat huomenna pitää ruksalla tyttö porukalla pirskeet. Mitähän sitä itse keksisi. Menisikö hakemaan kiskalta vaikka jäätelöö - hmmm, täytyy miettiä. Toisaalta on ihan mukava olla yksin, ei tarvitse miettiä mitä toinen miettii tekemisistäni ja olemisestani - saa olla ihan relax.


Tänään olen saanut ajatuksiani vähän kokoon kaikkien asioiden suhteen eli asia kerrallaan (asiat vain sattuu samalle aamupäivälle kaikki, mutta toisaalta ne on sitten suoritettu).Pitäis kerätä kaiken moiset kuitit,jotka sossu haluaa, sit on se tikkien poisto ja labra. Ei ehkä asioita hirveesti, mutta tässä olotilassa ihan tarpeeksi.


Vaan nytpä mulla mappi on ja siihen kaiken tärkeen nippuun kerään. Ja kas näin löytyy lappu kuin lappu eikä siinä rasitu....pääknappu.post signature

5 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Hienoa kun teite mapin näille sairausajan lapuille. Selloaisen kokosin minäkin ja on mukava kun tietää kaiken tarvittaessa löytyvän helposti.

Ihmeellisen paljon sitä tulee kuitenkin hoidettavaa sairaana ollessaan. Lääkäriin, labraan, Kelaan ja apteekkiin vievät reissut kovin usein.

Yksi pieni kohta ilahdutti minua kovasti: suunnittelit kiskalla käyntiä! Se kertoo voinnistasi hyvää, tikit ja haava ei kipuile ja jaksat liikkua. Hienoa.

Nurkkalintu kirjoitti...

Kävitkö jo kiskalla jätskillä?
Välillä on ihan mukavaa olla itsekseen omat ajatukset seuranaan, voi keskittyä Sanaan ja rukouksiin, keittää iltatee, surffailla netissä, kuunnella Radio Deitä jne.
Miten kissanpennut jaksavat? Onko emo tullut takaisin?

Kätevä keksintö tuo mappi :)
Hyvää illanjatkoa ja voimia huomiselle!

Marja kirjoitti...

SUUNNITELIN JA MYÖS TOTEUTIN SEN. Haava ei kipuile ja jaksoin käydä.
Sairaana ollessa tulee todella paljon hoidettavaa. Joskus sitäjaksaa kaiken tehdä ja toisinaan tuntuu, että nuppi räjähtää - varsinkin jos tulee samalle päivälle liikaa ajateltavaa ja muistettavaa.Mutta aina ne silti tuleehoidettua - kun on kertakaikkiaan pakko.

Marja kirjoitti...

Ai kissat. Emo tuli sen viikon reissun jälkeen takaisin ja voi hyvinkuin myös pennut - osaavat jo syödä itse.
Annamme kaikki pennut pois ja yhden puoli vuotiaan kissa neidin entisestä pentueesta.Pyrkimyksenä olisi, että vain emo jäisi - kun se on nyt leikattukkin.
Tyttökin sanoi, että ei me taideta jaksaa jos on enempi noita "hupulaisia"(kun tulee tytön koulu, minun sairastelu ja se tytön polven leikkuukin 13.8)niin, että ihan tarpeeksion kun saamme itsemme hoidettua.

Nurkkalintu kirjoitti...

Kiva, että jätski houkutteli pienelle kiskareissulle.

Hyvä, että emo kotiutui ja katras voi mukavasti.
Ovathan ne kissat ihania, mutta on niistä ylimääräistä hommaakin. Meille ainakin riittää yksi hupulainen ja se sitten saakin osakseen paljon hellyyttä ja silityksiä.