lauantai 25. heinäkuuta 2009

Avuton.


Tytöllä huono päivä. Miten auttaisin. Kysyin mikä on? Sain vastaukseksi, että kaikki potuttaa. Kämpässä sotkua. En jaksaisi. En jaksaisi yksin taistella/kannustaa/ymmärtää. Olen avuton tytön potuttamisen edessä. Pitäisi jaksaa ajatella miten selviämme rahallisesti ensi kuun, pitäisi hakea toimeentulotukea, mutta miten jaksan kerätä kaikki tarvittavat paperit.


Olen yht'äkkiä henkisesti väsynyt. Avuton itseni kanssa/kaiken kanssa.Pitäisi jaksaa, jaksaa ja jaksaa. Mistä voima, viisaus, energia kaikkeen?

Pyydänkö isäänsä apuun - en voi - hän ei kykene(on krapulassa). Puhe aikakin on loppu.Rakas Taivaan isä, tarvitsen sinua - missä olet?

post signature

4 kommenttia:

Mia N kirjoitti...

Moi Marja,
Olen lukenut blogiasi.
Vai maksa se sinulla remppaa.
Maksasyövästä en ole perillä mutta Kirurgisessa sairaalassa minut leikattiin lokakuussa tulee 10 vuotta.Rintasyöpäleikkaukset tehtiin silloin siellä.Minun syöpäni on erittäin agressiivista lajia ja takapakkia tuli viisi vuotta ekasta leikkauksesta. Taas leikkaus ja sytot....
Sitä vaan, että älä nyt ihmeessä kuolemaa mieti.
En tosin teinnyt sitäkään että maksaa voitaisiin leikata, hyvä jos voidaan, maksasiirtoa tuskin tekevät.
Hoidot ovat parantuneet valtavasti ja katselin noita sinun sytojasi.Yksikään mainitsemasi aine ei ole nimeltä tuttu, lienee juuri maksaan tarkoitetut.
Hoidot ovat rankkoja, mutta sinä kyllä niistä selviät.
Vuodatuksen puolella on eräs joka sairastaa haimasyöpää ja ei hänenkään elonsa ihan toivotonta ole.Ennenhän se oli, ei mitään toivoa haimapotilailla.
Joten, Marja, häntä pystyyn ja nokka kohti tulevaisuutta, kaikki menee hyvin.
toivottelee Mia N

Marja kirjoitti...

Paljon kiitoksia kannustuksesta. Näin alkumetreillä sitä varsinkin tarvitaan.
Olisi mielenkiintoista tietää kuka tämä haimasyöpääsairastava on?
Minä taas en tiennyt että sinä olet sairastanut syöpää.
Kiitos Mia ja haleja tuhat.

AAMU kirjoitti...

Jaksamista sinulla on nyt arjen pulmissa ja sairauden kanssa. Hoitosuunnitelma tuntuu selkeältä, vaikka on varmasti rankka. Huomenna voi olla jo helpompaa, nyt paistaa jo aurinko tuhruisen sateen jälkeen.

Marja kirjoitti...

Halit myös Aamulle.Kiitos kannustuksista.