sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Rakkaat lapset!


Rumbaa alusta. Haavan suihkutus, kuivaus, uudet taitokset, hetken levähdys, verenpaineen ja sokerin mittaus. Tytär auttaa taitosten kanssa, ettei liima kohta mene tikkien päälle. Tätä on elämäni nyt ensi viikon. Perjantain jälkeen en tiedä mitä tulee lisää. Tytär täyttää lääke dosettini, jotta muistaisin kaiken ottaa. (harjoitusta lähihoitajan ammattiin).


Minua on todella siunattu ihanalla ja ymmärtäväisellä tytöllä ja pojat ovat yhtä ymmärtäväisiä, harmi että asuvat kauempana, mutta onneksi vanhempi on muuttamassa lähemmäksi ja tekee senkin vain sairauteni vuoksi.


Elämä ei ole aina helppoa, mutta ilman vaikeuksia meillä olisi varmaan hyvin pinnallinen elämän tapa, jota en kyllä soisi kenellekkään.


Tässä oli minun tämän hetken mietteet. Loppujen lopuksi olen onnellinen ihanista ja rakkaista lapsistani.


post signature

3 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Jumala teitä jokaista rakkaasti siunatkoon!
((halit))

Leen@ kirjoitti...

Lapset ja nuoret venyvät uskomattoman paljon tarvittaessa. Huomasin,että meillä taitaa olla samanlaiset pesueet: kaksi vanhempaa poikaa ja 16-vuotiaat kuopustyttäret. Meillä vielä nuoret miehetkin asuvat kotona.

Marja kirjoitti...

Minulla on kaksi poikaa 18v.,joka asuu isänsä kanssa ja 21v.poika, joka asuu turussa ja sitten tietysti äidin pikku apulainen jouluna 17v. täyttävä tuleva lähihoitaja.
Laitoin hänen blogin oman blogi luetteloon "On mulla muodot muumien"
t. marja-liisa