maanantai 31. elokuuta 2009

Kanta kantapäänkautta.


Taitaa ruveta mahatauti antamaan periksi, vaan voimat on se mokoma vienyt - het' on ku märkä rätti.

Onneksi pääsee kohta nukkumaan ja keräämään voimia uuteen päivään. On syöty ja juotu kunnolla, mutta kyllähän se hetken vaatii ennenkuin voimat palautuu.

Päikkäritkin otin vaan ei se riitä. Kyllä yö unet on aina yö unet.

Sen verran jaksoin, että kaupassa käytiin ja sitä sukkalankaa hakemssa, jos huomenna olisi virtaa aloitta sukka sulkeiset ja kantapään opettelu kantapään kautta:)))


"Levolle lasken luojani

armias ole suojani

jos sijailtain en nousisi

taivaaseen ota tykösi".

3 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Eilen oli päikkäripäivä minullakin. Anna itsellesi aikaa toipua vatsataudista, kehosi on kovilla muutenkin!

Olen kuvitellut, että ikäpolvemme osaa vielä kaikki kantapään teon, ja vasta nuoremmay ei, onko niin ettet sitä ole ollenkaan tehnyt? Luulenpa että netistä löytyy siihenkin hyvät ohjeet, ei ole vaikea. Minäkin neuloisin mielelläni, mutta Sutent teki sormiin ihottumaa niin en ole edes kokeillut. Mutta jos uusi lääke antaa käsille helpotusta niin voisinpa minäkin jotain neuloa. olen katsellut askartelublogeja, ja koavtsi tekisi mieli tehdä jotakin käsillä, aurinkovärjäystä kaunilla lehtimuodoilla...

Mahdollisimman mukavaa syyskuuta, sukkakuuta?

Marja kirjoitti...

Toivotaan,että kätesi toipuvat. Myyjä täti ystävällisesti kopioi minulle kantapään ohjeen yhdestä vyötteestä.Vielä en ole aloittanut, mutta kyllä tässä päivänmittaan.

Anonyymi kirjoitti...

Saan villasukkaevankelista Ilkka Puhakan mukana menemään villasukkia Venäjäle vankiloihin ja nytkin lähetin ison säkillisen niitä. olen todella sairastunut neuloosiin. Aina on sukanteko kesken.