sunnuntai 30. elokuuta 2009

Mahatautia!!!!!!!!!!!!


Mahatautia tässä on tytön kanssa podettu jo muutaman siis 3-4 päivää. Tautiin olemme nauttineet Immodium Plus -tabletteja, ovat muuten tehokkaita, mutta nyt kävi niin, että ne LOPPU. No kummastakaan ei ole lisää hakemaan, joten velipoika Kälviältä apuun ja plussaa hakemaan. Ne auttavat tosi tehokkaasti.

Itseni kohdalla mietin tuota tautia siltä osin kun ei tekisi mitään mieli syödä. Täytynee huomenna soittaa syopäpolille ja kysyä haittaako kovin paljon. Siis kyllähän minun on pakko syödä muutenhan minulle tulee sairaala reissu.Samalla saan perjantaina otetut labra tulokset, kun epäilivät virtsatie tulehdusta viime tiputus kerralla (katsovat ne valkuaisjutut pissasta joka kerta)

Kohta on pylly läpi, jos ei tähän tuu muutosta. Nytkin tuntuu, että pitäisi lähteä "hotelliin", mutta enpä vielä menekkään santsataan vähän aikaa.

Anteeksi tämä minun suora "puheisuuteni" kuuluu yhteen luonteen piirteistäni näköjään. Mutta minun mielestä tosi asioista on parempi "puhua" niiden oikeilla nimillä. Enemmän niistä on jollekkin apua kuin kiertelemällä ja kaartelemalla "puhumisesta".

Ei nyt on pakko!!!!4 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Voi teitä tautisia! Vatsatauti on viheliäinen. Toipumista! Kumma kun tuö imodiun ei ole auttanut, itse saan siitä avun heti, muutaman kerran lääke - yhdistettynä huolettomamapaan ruokailuun - on tehnyt minulle ripulin. Teetä ja korppua, mustikkaa, banaania, keitettyä porkkanaa, puuroa tai velliä teille lähettäisin nyt.

En muuten pääse kommentoimaan tyttäresi uuttakaan blogia kun en viitsi lähteä hankkimaan jotain googleyms.-tiliä. Kommenttivaihtoehdoissa nimi/URL olisi toimivin niinkuin sinullakin tässä.

Nurkkalintu kirjoitti...

Mahapöpöt ovat kurjia kavereita :(
Veteen keitettyä kaurapuuroa ja mustikkakeittoa. Keitettyä riisiä ja porkkanaa. Ne ovat olleet mun ripulilääkkeitäni :)
Maitohappobakteerit voivat tasoittaa suoliston bakteerikantaa.
Itse tykkään Yosa-tuotteista ja Gefilus-juomista.

Pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

no se on kurjaa tautia vetää äkkiä huonoon kuntoon.ei kai se auta muuta kun vessassa juosta ja jos ei ala ohi menemään niin yhteys lääkäriin.se nimittäin vetää huonoon kuntoon. ainakin olisi hyvä juoda paljon että nestetasapaino pysyy kunnossa.odotin sinua illalla nokia misio tilaisuuteen mutta arvasin että olet vielä huonossa kunnossa.torstaina tulen taas käymään kun on hammaslääkäri siellä.siunausta ja nopeaa paranemista.

Marja kirjoitti...

Eiköhän se tästä. Huomenna soitan syöpäpolille muussa asiassa ja kyselen tästä mahataudista samalla.