perjantai 21. elokuuta 2009

Mieleni nosta ylös!


Tänään on ollut väsy päivä. Kuume laski yön aikana pois onneksi. Mieliala on ollut apea, jostain se nousee mielen syövereistä ehkä siksi kun on niin avuton syto päivien jälkeiset päivät ja olokaan ei ole aina mitä parhain.

Haluaisi, että joku olisi lähellä ja lohduttaisi, että kyllä se siitä, älä anna periksi. Välillä tulee olo, että haluaisi luovuttaa, kun ei jaksa. Ajatukseni ovat varmaan normaaleja, mutta en tahdo hyväksyä niitä.


Miksi, miksi, kyselee mieli ja katselee ohi kulkevia terveitä ihmisiä. Olo tuntuu yksinäiseltä vaikka ympärillä olisikin ihmisiä - pelkää,että milloin nekin lähtevät kotiinsa viettämään omaa tervettä elämää ja minäjään pyöriskelemään omien synkkien ajatusteni kanssa.


Herra, anna minulle uutta voimaa,paranna minut ja mieleni nosta ylös.Ota syliisi ja lohduta ja kanna kun itse en jaksa/kykene.4 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Täysin ymmärrettävää, että mielialasi on ollut apea eilisen rankan päivän jälkeen.

En löydä sanoja lohduttamaan.
Toivon, että vähän tuo lohtua tietoisuus siitä, että puolestasi rukoillaan.
Oma suojelusenkelisi on kanssasi, näin uskon.
Hyvää yötä,
siunausta ja varjelusta!

Marja kirjoitti...

Kiitos ystäväni sanoistasi jälleen kerran!

Millan kirjoitti...

Voimia ja siunausta sinulle tähänkin päivään. Jumalan tarkoitukset jäävät meille usein arvoituksiksiksi, mutta se ainakin on varmaa, että Hän rakastaa ja pitää huolta loppuun asti.

Sinulla on hieno kyky nähdä iloa ja valoa pieneissä asioissa vaikeuksienkin keskellä. Vaikka välillä mieli on aiheestakin musta, kyllä jossain vaiheessa taas kuopan pohjalta noustaan.Sen huomaa näistä teksteistäsi, jotka koskettavat minua lämpimästi

Marja kirjoitti...

Kiitos myös sinulle Millan! Sinäkin olet aarre maan päällä. Iloa,rauhaa ja siunausta sinulle tänä päivänä.