lauantai 8. elokuuta 2009

Olotilat vaihtelee.


Lauantai päivä....jotenkin tänään on taas vaihteeksi alakuloinen olo. Olen hieman kipeä ehkä se johtuu siitä. Eilinen oli niin menokas päivä ja yö unien täyteinen, että luulenpa, että olisi aika rauhoittua hieman. Se siivous juttukin mitä tälle päivälle suunnittelin voi mennä nyt aika puihin tai on mennyt jo.


Masentaa eikä ole kiva kun nää tunteet ja muut olo tilat vaihtelee niin paljon. Jokaisellehan se on normaalia,että tunteet vaihtelee eikä aina huvitakkaan, mutta jos siihen on elimellinen syy niin se masentaa vielä enemmän. Ei tunne itseään normaaliksi olioksi ollenkaan ja ajattelee mitä jos joku tulee käymään - niin mitä se ajattelee, vaikka pitäisi ymmärtää, että jokainen joka tulee tietää kyllä tilanteen ja ymmärtää. Henkisesti väsyttävä tilanne. Tekisimieli mennä vain takaisin pehkuihin - jos sen jälkeen olotila olisi toisenlainen eikäolisi kipujakaan kun on lihakset saaneet rentoutua. Kuka ties sen teenkin.


Kolmelta tulee yksi ihminen katsomaan tuota tyttö kissaa ja silloin pitäisi ainakin jaksaa olla hereillä. Jos nyt menisi maate ja laittais kellon herättämään ennen kolmea - saattaisi olla järkeä mitä sitä itseään, tuttua ihmistä kiduttamaan.

Sirkuspellen takanakin voi olla monenlaiset kasvot.


post signature

2 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Marja, ota tämä päivä rennosti ja levollisesti.
Pidän peukkuja kello kolmelta!

Marja kirjoitti...

Laske peukut alas. Ei ole kuulunut soittajasta mitään,mutta kyllä asiat järjestyy, siis kissojen suhteen ainakin.
Pallea edelleen oikealta puolelta kipeä, jos teen jotain huonossa asennossa, muutoin ei kipua. Ilmeisesti lihas kipua koska vain pinta on kipeä (ei leikatulta puolelta.