tiistai 15. syyskuuta 2009

3/2 putkea ja "ohjeet".Kuva-arvoitus
Arvaa mikä- mihin- milloin- kuinka.
Oikein aravannut saa uuden setin seuraavaa kertaa varten.
Edit: huom! kuvasta puuttuu kauha.Tänään velipoika vei labra näytteet - no siihen asti ok, mutta sitten minua rupesi epäilyttämään ja soitin labraan kun olivat kyselleet milloin näytteet on otettu.
  • No ohjeet oli annettu väärin/epäselvästi
  • 3 putkiloa ja 2:teen oli ohjeet
  • poika hakemaan uudet putkilot ja SELVÄT ohjeet


, onni tässä oli kuitenkin, että ilmeisesti eivät ainakaan verta löytäneet eli nyt vain bakteeri viljely putkilot tarvitaan.(menee viikko tuloksiin kun tutkivat näytteet Oulussa)

Anteeksi nyt tämä sanonta, mutta pakko todeta, että on tuo paskon kuskoominen haasteellista touhua - ainakin minulle niin.


Heikoksi vetää kun näin kauan kestää. Edelleen olen kylläkin sitä mieltä,että Xeloda aiheuttaa tämän, koska todellakaan tauon aikana tilanne likimain normaalia touhuaja heti sytojen jälkeen alko uudestaan - liekö tuohon etes lääkäriä tarvitaan vaan tutkikoon nyt niin ompa sitten pois mielen päältä tohtorin ja mun mielen nimittäin.kotisivuille.fi

2 kommenttia:

umbramaj kirjoitti...

Minulle tosi tuttu purnukka ja putket myös. Nytkin yksi tuollainen putkineen odottamassa seuraavaa käyntiä kylppärin kaapissa. :o) Antaa muiden kuitenkin vielä arvailla.

Marja kirjoitti...

Niinpä, on se sellaista purkkien ja purnukkojen kanssa taiteilemista välillä. Kun aina edes tietäisi mitä mihinkin tukkii ja työntää. Vaan aikapa tuon opettaa mitä mihin ja minkä verran(ja muista pyyhkiä paperilla purkin ulkopuolelta ylimääräinen pois.