lauantai 26. syyskuuta 2009

Päivän rukous.


Herra Jeesus, kun katselen sinua, tulen kiitolliseksi. Sinä otit päällesi minun syntini ja sairauteni ja veit ne ristin puulle. Sinun kanssasi ne haudattiin, mutta kun sinä nousit ylös, uusi luomus Kristuksessa heräsi kuolleista.

Sinun tahtosi oli tehdä minut uudeksi. Kiitän siitä. Sinä olet rakastanut minua enemmän kuin kukaan ihminen. Sinä olet ollut uskollisempi rakkaudessasi kuin kukaan toinen. Kiitän sinua. Ihailen sinua, Jeesus. Minun sydämeni kuuluu sinulle, minä kuulun sinulle kokonaan. Sinä olet minun sankarini, sinua minä ylistän. Sinä et tee minulle koskaan vääryyttä, kaikki sinussa on puhdasta, kaikki sinussa on kirkasta, kaikki sinussa on hyvyyttä tulvillaan ja iloitsen siitä. Sinun rakkautesi saa sydämeni sulamaan ja minä koen: minunkin sydämessäni palaa rakkauden tuli sinua kohtaan.


Paina minut sinetiksi sydäntäsi vasten, pane sinetiksi ranteesi nauhaan. Rakkaus on väkevä kuin kuolema, kiivas ja kyltymätön kuin tuonela. Sen hehku on tulen hehkua, sen liekki on Herran liekki. Suuret vedet eivät voi sitä sammuttaa, virran tulva ei vie sitä mukanaan. Jos joku tarjoaisi talot ja tavarat rakkauden hinnaksi, hän saisi vain toisten pilkan. Laul.l.8:6-7.


Ylistän sinua, Herra, palvon sinua. Haluan päästä lähellesi, nojata pääni sinua vasten. Haluan olla sinulle rakas ja osoittaa rakkautta. Anna minulle sinun ihanien voiteittesi tuoksu. Anna minulle sinun Pyhän Henkesi tuore voitelu. Haluan olla sinulle nardus, joka levittää tuoksuaan, haluan olla sinulle sulaa mirhaa, joka helmeilee sormissani, haluan, että Pyhän Hengen tuuli nostaa esiin minun sydämeni puutarhasta balsamin tuoksun sinua varten. Haluan lumota sinut yhdellä silmäykselläni, yhdellä kaulanauhani helmellä.

Ota minua kädestä, juostaan! Vie minut taloosi, kuningas, vie minut huoneeseesi! Tule, iloitaan ja riemuitaan! Rakkautesi on ihanampaa kuin viini. Suotta eivät neidot sinua rakasta. Laul.l.1:4.

Minun sydämeni virittää sinulle kiitoslaulun. Minä laulan ja ylistän Herraa. Hän on vierelläni, hän kulkee kanssani, hän jakaa osansa minun kanssani, hän tekee minut onnelliseksi. Ihana on vanhurskaan osa.


Kirjoitus on osa tämän päivän "Sana hallussa"- sivustolta "Päivän rukous"


Ei kommentteja: