tiistai 29. syyskuuta 2009

Täällä ollaan.


Valituksia tuli heti kun olin muutaman päivän kirjoittamatta. Mutta kuten tiedätte kun eläkkeelle jää niin kiireet kasvaa. Kuten poikien muutotja omien asioiden järjestely kelat sun muut - kun asumis ja muut tuet menee uusiksi.


Tänään katsastettiin nuorimman pojan uus asunto ja huomenna illalla käydään vanhimman pojan uudessa asunnossa. Huomenna on myös labra ja torstaina lääkäri ja sytot. Sitten menee muutama päivä sytojen toipumisesta ja äidin 87v. päivillä käynti viikonloppuna.

Eniten tässä tosiaan inhottaa se sytojen tiputus ja sen jälkeiset oireet.

Josko meidän Taivaallinen Isämme olisi niin armollinen, että säästäisi minut kovista syto oireista sillä syto lääkkeet menee vaihtoon.

Kohta tämä tyttö menee tuutiluullaa tai vois vaikka uni lääkkeeksi lukea vähän kirjaa"Syvä sukellusta ja pinta kelluntaa ala' Maija Haikonen"

Jääkää Herran haltuun uskolliset lukijani!5 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Heh, ne valitukset ovat tainneet kuulua sarakkeeseen "huolenpito" :-)

Paljon sinulla ja teillä on ohjelmaa koko viikoksi!
Jumalan rauhaa, siunausta ja voimia!

Marja kirjoitti...

Kiitos huolenpidostasi Nurkkis:-))

Leen@ kirjoitti...

Niinpä näyttää ne eläkeläisen kiireiset päivät koittaneet. Toista se on täällä sairaslomalaisen hiljaisissa huoneissa! :)

Toivotaan nyt yhdessä oikein kovasti että ne uudet sytostaatit sopisivat paremmin. Minä olen iloinnut kun uusi lääke on siedettävämpi kuin vanha - vaikka suussa on parhaillaan tosi kipeä haavauma...

AAMU kirjoitti...

Kävin kurkistamassa. Toivottavasti tuo lääkeasia ratkeaisi sinulle hyvällä tavalla.

Nurkkalintu kirjoitti...

Olen rukouksin ollut luonasi, Marja!
((hali))