keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Räjähdyspiste!Tämä päivä ei kyllä mene putkeen yhtään. Sen lisäksi, että poden jo valmiiksi huomista ja tulevia päiviä, niin sain tietää sellaista mitä en olisi halunut kuulla (ei liity minuun suoranaisesti). Olen siis henkisesti räjähdys pisteessä!

Miksi kaikki tulee yhtä aikaa! Herra miksi koettelet minua näin paljonja juuri nyt.
kotisivuille.fi

5 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Voi Marja, näinhän se aina menee. Sattumuksia kasautuu niin ettei tunne kestävänsä. Minulle nämä loppukesän kuolemantapaukset olivat sellaisia, että ajattelin etten kestäisi, mutta on siitäkin vain eteenpäin tultu.

Hemoglobiinisihan oli loistava, luin jostakin että anemia on hyvin yleistä syöpäpotilailla.
Voimia, voimia huomiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitosleena paljon taas. Avasin yhden uuden blogin, mutta aion pitää sen yksityisenä. Mutta kutsun sinne sitten mm. sinut ja muutaman muun.T.Marja-Liisa

Johanna Laakso kirjoitti...

Voimahalit täältä ♥ Joskus näyttää siltä, että vuoret sortuvat päälle ja valtameret kuohuvat ylitsemme. Kuitenkin kaiken sen keskellä, Isällä on jo vastaus kaikkiin ongelmiimme. Olosuhteista huolimatta olet Hänen kämmenellään, meri tyyntyy aikanaan ja lasti nostetaan harteilta. Koita jaksaa koetuksessasi. Ole siunattu!

Tanja kirjoitti...

Voima hali minultakin! Omat murheet tuntuvat niin pieniltä sinun murheitten rinnalla!

Nurkkalintu kirjoitti...

Marja, kiitos kommentistasi blogissani. Eilen en ehtinyt bloggailla, joten näin viestisi tänään.
Eilen olit räjähdyspisteessä. Tänään on torstai ja sinulla rankka päivä, joka nyt iltapäivässä. Toivon, että saat Taivaan Isältä extra-voimia iltaan, yöhön ja huomiseen.

Rukoilen, että saat ajallaan vastauksen kysymykseesi.