maanantai 22. helmikuuta 2010

Nokipannu.

Masentunut, kipeä, alakuloinen.....täysin murtunut on olo.
Kontrolli pelottaa, asuntoa ei löydy tai löytyy, mutta ei ole vakuusrahoja, mitätön, saamaton olo. Tuntuu kuin olisin töysin loppuun palanut pannu, nokinen polttava tuli alla, joka sotkee ympäristönsä lähinnä itsensä negatiivisilla ajatuksilla.



kotisivuille.fi

4 kommenttia:

Taivaankansalainen kirjoitti...

Moikka Marja!
Tässä olenkin miettinyt sinua monta kertaa, että mitä kuuluu? Anteeksi, että olen ollut niin tolkuttoman huono kommentoimaan viime aikoina! Olet silti ajatuksissa usein. Ja onnea tuhannesti myös kihlauksen johdosta, en varmaan sitäkään ole muistanut onnitella!! Lähettelen täältä sinulle positiivisia ajatuksia sinusta ja toivon, että masennusolot väistyvät pian. Minäkin olen ollut aika alakuloinen viime aikoina, mutta elämä voittaa, hiljalleen. Siunausta sinulle Marja ♥

Kisumumma kirjoitti...

Oletkos mennyt kihloihin? Onnea, onnea kovasti. Ihaniakin asioita tapahtuu! Rukoilen puolestasi, ja muistan erityisesti noita asioita mitä tuossa mainitsit.
Enkeleitä ja huolenpitoa.

Marja-Liisa kirjoitti...

Kiitos Johanna ja Kisumumma muistamisesta.

AAMU kirjoitti...

Surullista kerrottavaa sinulla on tällä kertaa. Taivaalla aina liikkuva aurinko´lähettää varmasti säteensä valaisemaan ja lämmittämään sinua.